HTML

myaszösz

Elmegyek és megnézem, elolvasom vagy lefényképezem, meghallgatom, megszeretem, kinevetem vagy elsírom. De leginkább leírom.

Utolsó kommentek

  • grecka: Kedves Urszuszka, ha kedved támad a könyvkötészetről beszélgetni,csak rajta,Teljesen jól érzed és ... (2010.01.20. 20:50) Könyvkötő
  • torpicur: Ez tetszik. Ismerős az érzés. :) Gratulálok a gyilkoláshoz. :)) Ismered Ady-tól a "Megöltem egy pi... (2009.06.23. 07:48) Megölni a mumust
  • Utolsó 20

Nyújtózni!

2009.02.02. 21:59 :: urszuszka

Jeges már harmadik hete lelkesedik egy "trendi" sport után. Igen, Jeges trendülni jár a közeli fitneszklubba, ezerkettőér egy órára. Jó-jó, hát ami trendi az trendi, meg ami nyúéjdzs az nyúéjdzs, buddha szobor, minivízesés, stb... de Jegest persze mindez hidegen hagyja. A legújabb trendület az kérem jelen pillanatban a Pilates. Nem Pilátus, Pilátes. Egyesek szerint pilátisz, vagy a franc se tudja kimondani mi. Lényeg a lényeg, Jeges hétfőn esténként egy matracon találja magát, amint kínszenvedve emelgeti kinyújtva a csülkeit (nyugdíjas), hajlintgatja a derekát, bokáját a füléhez emeli, kínozza a hasizmát (mit?), erőtlen karjait emelgeti, nyújtogatja, csípőjét lazítgatja. Néha olyan válogatott kínzóeszközökkel egészül ki mindez, mint gumiszalag, hatalmas labda és a domina jellegű edzőnő mosolya.

Hát kérem ez van hétfő esténként, nyögés és szenvedés, ámbátor hamarosan Jeges megvakarja nagylábujjával önnön fülét és lapockáit. Kell is ez az elgémberedett, irodai székekben tespedő, telefonkarú, billentyűzetujjú medvéknek.

Mindenkinek ajánlom.

      

Szólj hozzá!

Címkék: jeges

A bejegyzés trackback címe:

https://urszusz.blog.hu/api/trackback/id/tr48919142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása