HTML

myaszösz

Elmegyek és megnézem, elolvasom vagy lefényképezem, meghallgatom, megszeretem, kinevetem vagy elsírom. De leginkább leírom.

Utolsó kommentek

  • grecka: Kedves Urszuszka, ha kedved támad a könyvkötészetről beszélgetni,csak rajta,Teljesen jól érzed és ... (2010.01.20. 20:50) Könyvkötő
  • torpicur: Ez tetszik. Ismerős az érzés. :) Gratulálok a gyilkoláshoz. :)) Ismered Ady-tól a "Megöltem egy pi... (2009.06.23. 07:48) Megölni a mumust
  • Utolsó 20

Ősmagyar íjász szett - 8000 Ft (Decathlon)

2009.03.23. 23:11 :: urszuszka

...a nyílnak pedig ezres darabja. Rablás! De a Decathlonba már mindent lehet kapni: horgászfelszerelést (talán pontyot is adnak hozzá), síbakancsot műhóval, ping-pong asztalt ellenféllel, röplabdát, strandhomokot, szóval mindent. De a történet vasárnap délután nem erről szólt. Hanem, az ősmagyaír víír felpezsdítéséről. Azaz, fogjuk meg a dekiben vásárolt műősmagyar anzugot (ami lehet tegez avagy puzdra) és vigyük el kevésbé lakott területre sétálni. Majd lövöldözzünk vele 5 lépés távolságból nilon acskóra (teszkós), égessük le magunkat vasárnapi ebéd után sétálgató gyermekek előtt, szántsuk le a bőrt a csuklónkról, és az ujjbegyünkről. Majd mindezt megunván készítsünk néhány fotót távolba révedő kedvesünkről (íjjal), illetve további művészképeket a Kiscelli kastélyról. Az "ősmagyar gyilkológép" - szarvasok és egyébb puhaszőrű kistestűek réme - tulajdonosa egyébként napi fél órát keményen edz a szerkezettel, állítása szerint pont annyit, amennyit én békávézással töltök. Eszembe jutott, hogy jön a tavasz, hamarost bicajra pattanok a BKV helyett. Mókás lenne, ha a bicajon ülve nyilaznék? Na? Mondjuk a hajnali hatkor részegen (már vagy még?) szembejövő bácsik kalapjára... Viccet félretéve. Ennél bonyolultabb, hosszadalmasabb, fájdalmasabb, körülményesebb, erőigényesebb, [stb] módját a gyiloknak nehéz lenne találni. Minden esetre a nilonacskó nagyon kevés lyukat szenvedett, túlélte a támadást.

Képeket elrettentés céljából ajánlom szíves figyelmébe a szíves olvasótábornak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://urszusz.blog.hu/api/trackback/id/tr41021402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása