HTML

myaszösz

Elmegyek és megnézem, elolvasom vagy lefényképezem, meghallgatom, megszeretem, kinevetem vagy elsírom. De leginkább leírom.

Utolsó kommentek

  • grecka: Kedves Urszuszka, ha kedved támad a könyvkötészetről beszélgetni,csak rajta,Teljesen jól érzed és ... (2010.01.20. 20:50) Könyvkötő
  • torpicur: Ez tetszik. Ismerős az érzés. :) Gratulálok a gyilkoláshoz. :)) Ismered Ady-tól a "Megöltem egy pi... (2009.06.23. 07:48) Megölni a mumust
  • Utolsó 20

Újratervezés

2009.12.31. 17:27 :: urszuszka

Jeges most jól nekiült és végiggondolta. Megállapította, hogy a 2009 nagyon vacakul kezdődött hiszen szép lassan változásnak indult minden - bár Jeges mindig szerette a változásokat, amikor a bőrén tapasztalta azt, már kényelmetlennek és nyűgösnek érezte. Hogy mi minden változott?  Munka, család, lakhely...szinte minden  kicserélődött,  megújult, átváltozott. És a változásoknak még mindig nincs vége. Ezért Jeges a következőket határozza el 2010-re:

2010 Jeges számára a "Hátradőlés" éve lesz. Nem a henyélésé, hiszen az nem jó semmire. Hátra fog dőlni az élet minden területén és kényelmes karosszékben, ellazított végtagokkal fogja nézegetni életét, terveit vágyait. Hátradőlve fogja figyelni rezdüléseket, és elindul egy másik úton. És meg fogja vizsgálni, hogy vajon ez a másik út mit hoz ki belőle. Hátradőlve szeretné végigélni majd életének egyik fontos napját is nyár derekán. Újra értékel mindent és mindenkit. Jeges a régi marad, nem lesz rosszabb vagy jobb, szebb vagy okosabb, talán csak megtanul mérlegelni, értékelni és ami a legfontosabb, megszokni a boldogságot.

Ezekkel a giccses szavakkal köszön el Jeges 2009-ben, és várja a 2010-et lelkesen.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://urszusz.blog.hu/api/trackback/id/tr291635602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása