HTML

myaszösz

Elmegyek és megnézem, elolvasom vagy lefényképezem, meghallgatom, megszeretem, kinevetem vagy elsírom. De leginkább leírom.

Utolsó kommentek

  • grecka: Kedves Urszuszka, ha kedved támad a könyvkötészetről beszélgetni,csak rajta,Teljesen jól érzed és ... (2010.01.20. 20:50) Könyvkötő
  • torpicur: Ez tetszik. Ismerős az érzés. :) Gratulálok a gyilkoláshoz. :)) Ismered Ady-tól a "Megöltem egy pi... (2009.06.23. 07:48) Megölni a mumust
  • Utolsó 20

A szörnyeteg

2010.02.14. 00:27 :: urszuszka

Mindenkinek van szörnyetege. Akinek, nincs, az maga is egyike a szörnyetegeknek.
 
Találós kérdés:
Ha van, igyekszel megszabadulni tőle, de mindig a nyomodban lesz. Napi nyolc órában, egyes esetekben akár tizenkettőben is. Ami a legrosszabb benne, hogy rádtekeredik elkezd szimbiózisban élni veled. Mindig a kedvében akarsz járni, mert azt hiszed, hogy ha egy darabig ezt teszed, megszabadulsz majd tőle. Cserébe ő ígér, bűntet, elvesz, visszaad, meggondoltan vagy hirtelen ítélkezik rólad. Istennek képzeli magát, mindent megtehet, csak mert ő jókor, jó helyen lett szörnyeteg. Ha pedig nincs szörnyeteg a nyomodban, akkor te vagy az. Te magad is sanyargatsz, és bár hiába magyarázod meg magadnak, hogy Te jó ember vagy és mindezt jól csinálod, valaki, akivel épp szimbiózisban élsz, biztosan otthon terád panaszkodik, miattad forgolódik éjjel és miattad kel fel reggel testi tünetekkel. Elhiszed, hogy az szimbiotáid őszintén kedvesek veled, és tényleg érdekli őket bármi is veled kapcsolatban. Dehát a szigorú igazság az, hogy szeretnének megszabadulni tőled, hiszen ki akar egész álló nap egy szörnyetegnek engedelmeskedni, buta kis kívánságait hallgatni, ebédet vinni neki, mosolyogni rá, aztán csendben elviselni az ítéleteit.
Na, ki a szörnyeteg?
 
Három év emlékére, amiből elég lett volna egy is...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://urszusz.blog.hu/api/trackback/id/tr571756156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása