HTML

myaszösz

Elmegyek és megnézem, elolvasom vagy lefényképezem, meghallgatom, megszeretem, kinevetem vagy elsírom. De leginkább leírom.

Utolsó kommentek

  • grecka: Kedves Urszuszka, ha kedved támad a könyvkötészetről beszélgetni,csak rajta,Teljesen jól érzed és ... (2010.01.20. 20:50) Könyvkötő
  • torpicur: Ez tetszik. Ismerős az érzés. :) Gratulálok a gyilkoláshoz. :)) Ismered Ady-tól a "Megöltem egy pi... (2009.06.23. 07:48) Megölni a mumust
  • Utolsó 20

Anna szerelmeskedni tanít

2008.09.22. 21:16 :: urszuszka

Íróasztalomon "szöszök" és angol feketetea, szakirodalom a lábamnál dobozba (temérdek), REM a hangfalakból finoman. Azt olvasom ma Annáról: Fontos számára a WERK. A WERK maga az életmű, azaz, hogy egész ténykedésünket tudatos életművé dolgozzuk, gyúrjuk egybe, lássuk és láttassuk rendszerbe. Számára a WERK vallásnak és művészetnek felel meg, és ami meglep: az egész életműnek része a testi szerelem. A testi szerelem, mint olyan jelenség, amely rokona a kifejezésnek: egy viszony-megállapítás élménybe és alkotásba rögzítve.

Hát kérem, ezek után mindenki alkosson kedvére, fogja fel remekműnek élete párjával eltöltött pásztorórákat. Tekintse úgy, mint ami részét képezi élete fő művének.

(Ezúton is köszönjük Annának, továbbá a PIM-nek, hogy megőrizte a naplóbejegyzést.)

Szólj hozzá!

Címkék: anna lesznai szerelmeskedni

A bejegyzés trackback címe:

https://urszusz.blog.hu/api/trackback/id/tr73676591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása