HTML

myaszösz

Elmegyek és megnézem, elolvasom vagy lefényképezem, meghallgatom, megszeretem, kinevetem vagy elsírom. De leginkább leírom.

Utolsó kommentek

  • grecka: Kedves Urszuszka, ha kedved támad a könyvkötészetről beszélgetni,csak rajta,Teljesen jól érzed és ... (2010.01.20. 20:50) Könyvkötő
  • torpicur: Ez tetszik. Ismerős az érzés. :) Gratulálok a gyilkoláshoz. :)) Ismered Ady-tól a "Megöltem egy pi... (2009.06.23. 07:48) Megölni a mumust
  • Utolsó 20

Kalácsom

2007.12.22. 13:43 :: urszuszka

Kedves Olvasó(k),

 

Bár nem tudom, hányan vagytok, kik vagytok, ha vagytok egyáltalán nekem, minden esetre gondolok Rátok sokat. (Néha egy egész sportcsarnoknyi olvasómról álmodok, néha csak egyetlenegyről.) Szóval minden kedvesnek, aki ide látogat, annak is aki nem szeret idelátogatni, de mégis megteszi, annak aki rám gondol néha és annak is aki már elfelejtett, annak is aki utál, s aki szeret, annak is aki nem ismer, sőt nem is szeretne, no meg annak is aki jól ismer, továbbá annak akit csak idevetett a klikkelet kívánok én, Jeges, nagyon boldog ünnepet, Karácsonyt, sok régnemlátott családtagot, fahéjat és süteményt, töltöttkáposztát és csillagszórót, ajándékot, örömöt, havat, meleget, éjféli misét, minden szépet és jót.

 

Alább Jeges kedvenc karácsonyi videója, nem kevés nyáltengerrel (ami kivételesen karácsonykor megbocsátható…remélem):

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszusz.blog.hu/api/trackback/id/tr85676073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toymao 2007.12.22. 17:12:04

Én is ezt a videót küldtem volna viszont...
süti beállítások módosítása