HTML

myaszösz

Elmegyek és megnézem, elolvasom vagy lefényképezem, meghallgatom, megszeretem, kinevetem vagy elsírom. De leginkább leírom.

Utolsó kommentek

  • grecka: Kedves Urszuszka, ha kedved támad a könyvkötészetről beszélgetni,csak rajta,Teljesen jól érzed és ... (2010.01.20. 20:50) Könyvkötő
  • torpicur: Ez tetszik. Ismerős az érzés. :) Gratulálok a gyilkoláshoz. :)) Ismered Ady-tól a "Megöltem egy pi... (2009.06.23. 07:48) Megölni a mumust
  • Utolsó 20

Karácsonyi manufaktúra

2008.12.20. 14:05 :: urszuszka

Jeges borzasztóan boldog. Karácsonyi ajándékait mind-mind kézzel készítette. Éjszakánként nyakig festékesen, összeragasztott hajjal és kézzel barkácsolt a szobájában. Közben éjszakai  műsorokat hallgatott a rádióban, dudorászott, jókedvre derült. Némelyik darabot Jeges egy jó barátjának lakásán készítette, gyermekfelvigyázás közben. Az egyéves gyermek huncut tekintettel szerette volna magára rántani az akril festékek tömkelegét, alapozó festéket, fadobozt, papírszalvétát, ecseteket, vizes poharakat. Természetesen Jeges kivédte a gyermeki rosszalkodást azzal, hogy felkapta a kis vöröshajú ördögcsemetét, és hatalmas kacajok közepedte valami Halász Judit (zirregő - zürrögő) nótára táncra perdültek.

A lényeg az, hogy Jeges felfedezte magának a decoupage (továbbiakban kizárólag dekupázs) technikában rejlő lehetőségeket. MIndenféle gusztusos fadobozkákat vásárolt, meg jegyzetfüzeteket, meg képkeretet, és ezeket egyenként bevonta valami csinos mintával, festékkel, egyéb kreativ nyavalyával. Mindenkinek a hozzá illő motívumot választotta, és ez nagyon nagy öröm volt számára. Az alábbi fotókon megtekinthetőek az alkotások:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://urszusz.blog.hu/api/trackback/id/tr20842570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása